Home > Store> Categories> Translations> The Work of Management (Slovak)
Search Store:
The Work of Management (Slovak)
The Work of Management (Slovak)
by Jim Lancaster
Available Languages: English Slovak
ABOUT THIS ITEM

A könyv könyvesboltunkban megrendelheto: Lean Enterprise Institute Hungary

 

  1. február 14-én jelent meg a LEI legújabb könyve The Work of Management (A menedzsment munkája) címmel. A könyv szerzoje Jim Lancaster, a Lantech vállalat vezérigazgatója, aki elso kézbol, oszintén számol be arról, milyen személyes átalakuláson ment keresztül vezetoként, továbbá miben nyilvánul meg számára a menedzsment munkája. A könyvet – amely egyben gyakorlati, részletes üzleti esettanulmány is a Lantech lean transzformációjáról, visszaesésérol és visszatérésérol – nem csupán az amerikai, hanem más országok gyártó- és egyéb iparágainak szereploi is haszonnal forgathatják a saját átalakulásuk el?segítésére.

A Lantech vállalat neve ismerosen csenghet a Lean szemlélet címu gondolatébreszto könyv 6. fejezetéb?l, melyben a szerzok a vállalatot a lean gyártók elsorangú példájaként mutatták be.

A sodró lendületu muben Lancaster a következokre tér ki részletesen:

  • Miért kezdett el egy ido után a Lantech – amely egy évtizeden át remekül alkalmazta a lean szemléletet – küszködni, hogy megtartsa a nyereséget és javítsa a pénzügyi teljesítményét?
  • Hogyan válik a gembán töltött 60-90 perces napi menedzsmentrutin a vezérigazgató napjának legfontosabb idoszakává az üzlet fenntartása és növekedése érdekében?
  • Melyik az a nyolc lépés, amely segítségével a felso vezetok biztos kézzel irányíthatják a próbálkozásokat, hogy egy bombabiztos, valós ideju menedzsmentrendszert hozzanak létre költséges szakértok bevonása nélkül?
  • Miért igényli a napi menedzsment a szokásos menedzseri mentalitás és viselkedés jelentos változását, azaz eltávolodást az utasításoktól és ítélkezéstol a kérdésfeltevés és a jó munkavégzés lehetové tétele felé az alsóbb szinteken is, hogy a számszerusített célkituzések rutinszeruen teljesüljenek?
  • Hogyan hoz drámai, pozitív, pénzügyileg is kimutatható változást a napi menedzsmentrendszer és a fenntartható folyamatos fejlodés?

A könyv oszintén mutatja be, hogy a Lantech vezérigazgatója hogyan éli meg az egyébként mindenkinek küzdelmet jelento kihívásokat, a napi menedzsmentrendszertol kezdve a fenntarthatóságon át egészen a vezetok megnyeréséig.

Publisher:  Lean Enterprise Institute Hungry
ISBN-13:  978-963-12-8538-3
SKU:  
Publication Date:  May 11, 2017
Number of Pages:  178
  • Customer Reviews
Customer Reviews