Home > Store> Categories> Translations> Everything I Know About Lean I Learned in First Grade (Hungarian)
Search Store:
Everything I Know About Lean I Learned in First Grade (Hungarian)
Everything I Know About Lean I Learned in First Grade (Hungarian)
by Robert Martichenko
Available Languages: Dutch English English Hungarian Portuguese Simplified Chinese
ABOUT THIS ITEM

Buy this publication from: Lean Enterprise Institute Hungary

Elemi lean - Mindent, amit a leanrol tudok, az elso osztályban tanultam
(Everything I Know About Lean I Learned in First Grade)

Minden gyakorló lean szakemberben idorol-idore felmerül a gondolat, hogy milyen jó lenne egy könnyen olvasható, rövid, összefoglaló anyag a lean szemlélet alapjairól, amelyet oda lehet adni ismeroseinknek, munkatársainknak és családtagjainknak – akár még a gyerekeinknek is. Amennyiben a lean szemlélet gyakran együtt jár azzal, hogy leszokunk rossz szokásaink tömkelegérol, nem lenne jobb, ha már a kezdetektol egybol jobb szemléletet – és szokásokat – tanulnánk?

Az Elemi lean - Mindent, amit a leanrol tudok, az elso osztályban tanultam pontosan ilyen könyv. Visszaviszi a leant az egyszer? gyökereihez azáltal, hogy megmutatja, miként van jelen a lean egy elso osztályos tanteremben. A könyv összekapcsolja az általánosan használt lean eszközöket a hosszabb távú lean utazással, azaz nemcsak a veszteségek azonosításának és megszüntetésének módjait mutatja meg, hanem az olvasó megismerheti a lean igazi valóját is: a tanuló és problémamegoldó kultúrához vezeto utat.

Készült minden érdeklodo számára, a lean szemlélet alapjainak elsajátításához. Tökéletes forrás a munkatársak lean iránti elkötelezettségének növeléséhez a szervezet minden szintjén.

"Amikor a LEI szerzoje, barátom, Robert Martichenko 2008-ban önállóan kiadta a Mindent, amit a leanrol tudok, az elso osztályban tanultam cím? könyvet, azonnal beleszerettünk ebbe a m?be. Hamarosan kiderült, hogy sose marad nálam sokáig a példányom, mert mindig tovább ajándékozom, és szerezhetem be újra. A legtöbb lean könyv hajlamos túlbonyolítani a témáját – noha éppen arról a szemléletrol írták, ami lényegénél fogva a munka, az élet és a tanulás leheto legegyszer?bb megközelítését célozza.
A LEI-nél annyira megszerettük ezt a könyvet – ami ennyire nyilvánvaló, mégis figyelmen kívül hagyott hiányt pótol –, hogy elhatároztuk: több ember számára tesszük elérhetové, mint amennyinek a szerzo terjesztoje, a LeanCor biztosítani tudja. Ezért azt javasoltuk neki, hogy újra adja ki könyvét a LEI-n keresztül, amivel az egész lean közösséget el tudja érni.
Most tehát örömmel adjuk át a szélesebb nyilvánosságnak ezt a gyöngyszemet. De vigyázat, ehhez a termékhez vásárlói figyelmeztetés is tartozik: a Kedves Olvasó hozzám hasonlóan rá fog ébredni, hogy ebbol nem lehet egyetlen példányt vásárolni – valahányszor vesz egyet, szükségképpen továbbajándékozza valakinek, aztán vehet belole megint egyet."

John Shook elnök & CEO - Lean Enterprise Institute

„E könyv nosztalgikus, szórakoztató gyerekkori utazásban részesített, amibol megértettem: egykoron igazi »leanes« voltam, csak épp nem tudtam róla. Idézzük vissza együtt elemi lean élményeinket! Kívánok Önöknek is kellemes utazást, az emlékeken elidozve, e remek könyv olvasása közben!”

Martin Melkowitsch COO & igazgatósági tag – Raiffeisen Bank Hungary

„Kötelezo olvasmányokra nemcsak az iskolában lenne szükség, hanem az életben is. Ha volna ilyen, a lean szakma részérol ez a könyv lenne az: olyan alapveto lean elveket tartalmaz, amelyek vállalati környezetben – operátoroktól a felso vezetokig – épp úgy alkalmazhatók, mint a magánéletben. Tehát mindenkinek kötelezoen ajánlott!”

Kúti Csaba kereskedelmi vezeto – Trilogiq Hungária Kft.

A könyv a könyvesboltunkban megrendelheto: https://www.lean.org.hu/knowledge/books/29/

Publisher:  Lean Enterprise Institute Hungary
ISBN-13:  978-963-08-5977-6
SKU:  
Publication Date:  March 25, 2013
Number of Pages:  105
  • Customer Reviews
Customer Reviews