Home > Store> Categories> Translations> Lead With Respect: A Novel of Lean Practice (Hungarian)
Search Store:
Lead With Respect: A Novel of Lean Practice (Hungarian)
Lead With Respect: A Novel of Lean Practice (Hungarian)
by Michael BallĂ© and Freddy BallĂ© Read Praise »
Available Languages: Dutch English Hungarian
ABOUT THIS ITEM

A konyv konyvesboltunkban megrendelheto: Lean Enterprise Institute Hungary

Új, üzleti regényükben, A tisztelet erejében a szerzok, Michael és Freddy Ballé rámutatnak a lean igazi erejére, amely nem más mint az emberek fejlesztése a bevált eszközök és módszerek következetes alkalmazásával. A folyamat során pedig kialakul a versenyelony egyetlen fenntartható forrása – a folyamatos fejlodés kultúrája.

Ebben a lebilincselo és lényeglátó történetben Jane Delaney, a Southcape Software vezérigazgatója ráébred Andy Ward sensei segítségével, hogy a tisztelet alapú vezetés elsajátítása lehetové teszi számára, hogy segítsen az embereknek a napi szintu fejlesztésben. „Számunkra a lean lényege abban rejlik, hogy arra ösztökéljük magunkat és egymást is, hogy megtaláljuk az igazi problémákat, és minden egyes nap keményen dolgozzunk azon, hogy az embereket bevonjuk azok megoldásába.” – mondja Andy.

A tisztelet ereje idoszeru üzenete a lean új értelmezését hordozza. Miközben a lean nélkülözhetetlenné vált a vállalatok számára annak érdekében, hogy a globalizált gazdasági környezetben versenyben tudjanak maradni, addig a gyakorlatban alkalmazók közül a legtöbben úgy tekintenek rá, hogy ez csupán a folyamatokra való szigorú fókuszálás annak érdekében, hogy magasabb minoségu terméket és szolgáltatást produkáljanak. Ez olyan leszukített értelmezése ennek a szemléletnek, ami lehetetlenné teszi az igazi erejének felismerését. A Ballé szerzopáros eme harmadik regénye – az elso ketto a Shingo Research Award gyoztes The Gold Mine (Az aranybánya) és a The Lean Manager (A lean menedzser) – úttöro abban, hogy hatalmas mennyiségu gyakorlati tudnivalót oszt meg a lean menedzsment legfontosabb, ám eddig legkevésbé értett aspektusáról: arról, hogy hogyan fejleszthetok az emberek a lean eszközeinek következetes alkalmazása által.

A könyvbol megtanulhatjuk:

  • Hogyan alkalmazzuk a tisztelet alapú vezetést a már alkalmazott lean eszközökkel azért, hogy kialakítsunk egy valóban fenntartható lean kultúrát.
  • Milyen specifikus lépéseket kövessünk, hogy a lean szemléletu vezetés napi szokásunkká váljon.
  • Hogyan irányítsunk tisztelettel érzelmeken, konfliktuson, feszültségen és önbizalomhiányon át, amikkel majd szembe kell néznünk a lean transzformáció során.
Publisher:  Lean Enterprise Institute Hungary
ISBN-13:  978-963-12-2357-6
SKU:  
Publication Date:  June 11, 2015
Number of Pages:  228
  • Customer Reviews
Customer Reviews
Praise

„A Tisztelet ereje rendkívüli könyv, a hiteles motiváció elemeit szélesebb kontextusba helyezi, ezáltal elosegíti, hogy a vezetok ezeket az elveket a gyakorlatban is megvalósíthassák.”

– Daniel H. Pink, az ELADNI EMBERI DOLOG és a MOTIVÁCIÓ 3.0 szerzöje

 

„A Ballé könyvek remek kiindulópontot jelentenek, sot felgyorsíthatják mind a személyes, mind a szervezeti átalakulást.”

– Jim Womack, a Lean Enterprise Institute alapítója