Home > Store> Store Home> On the Mend (Hungarian)

Please Note: The customer is responsible for all import duties, taxes, and customs processing fees associated with orders shipped outside the United States.

On the Mend (Hungarian)
On the Mend (Hungarian)
by John Toussaint, MD and Roger Gerard
Available Languages: English Hungarian Korean Portuguese Simplified Chinese
ABOUT THIS ITEM

Buy this publication from : Lean Enterprise Institute Hungary

A könyv könyvesboltunkban megrendelheto: Lean Enterprise Institute Hungary

Azok, akik elolvassák ezt a könyvet, megtudják, hogy óriási fába vágják a fejszéjüket, ha a lean mellett teszik le a voksukat. Aki velünk tart ezen az úton, részesévé válhat az egészségügy új korszakának, és különleges lehetosége nyílik arra, hogy a változások egyik meghatározó szereplojévé váljon.

– Heim Pál, stratégiai igazgató, Heim Pál Alapítvány

 

Ez a könyv rámutat arra, hogy a lean gondolkodás és a valódi betegközpontúság nem csupán kompatibilis egymással – legbelül a ketto egy és ugyanaz.

– Dr. Donald Berwick, az Egészségügyi Ellátás Fejlesztéséért Intézet társalapítója és korábbi vezérigazgatója

Mindenképp érdemes elolvasnia ezt a könyvet azoknak, akiket érdekel az egészségügyi ellátás témája. A ThedaCare vállalat gyakorlatát országszerte kellene alkalmazni. Ha ez valóban megtörténik, az eredmények javításával egy idoben tudjuk csökkenteni az országos egészségügyi ellátás költségeit.

– Paul H. O’Neill, az Amerikai Egyesült Államok egykori pénzügyminisztere, az Alcoa vállalat korábbi vezérigazgatója

Az Egyesült Államokat gúzsba kötötte az egészségügyi reform vitája… Ha ennek a szervezetnek a megközelítését és eredményeit országszerte reprodukálnánk, egészségügyi többletünk lenne, nem pedig az egészségügy válságáról lenne szó.

– Steven J. Spear, a The High-Velocity Edge címu könyv szerzoje, az Egészségügyi Ellátás Fejlesztéséért Intézet fomunkatársa

Ez a könyv gyakorlati eszközt ad minden olyan egészségügyi vezeto kezébe, akinek a célja az, hogy az egészségügyben a betegek jobb ellátást kapjanak a pénzükért, valamint hogy az egészségügyi reform folyamatát valóban el lehessen kezdeni.

– Michael Porter, a Harvard Business School professzora, a Redefining Health Care címu könyv szerzoje

 

 

Publisher:  Lean Enterprise Institute Hungary
ISBN-13:  978-963-12-5250-7
SKU:  
Publication Date:  June 23, 2016
Number of Pages:  200
X
Search Store:

  • Customer Reviews
Customer Reviews